It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Most Used Categories

Archív

Try looking in the monthly archives. 🙂

Informácia o spracovaní osobných údajov

Označením ikony (grafického symbolu v podobe štvorca) „Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov“ udeľujete Vysokej škole múzických umení v Bratislave, Ventúrska 3,813 01 Bratislava, IČO: 00397431, (ďalej len „VŠMU“), ako aj Divadelnej fakulte Vysokej školy múzických umení v Bratislave, súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko, telefónne číslo, adresa elektronickej pošty (e-mail) na účely vybavenia Vašej požiadavky, resp. zaslania odpovede na Vami položenú otázku prostredníctvom kontaktného formulára.

Ďalšie informácie o ochrane osobných údajov sú dostupné na webovom sídle VŠMU – www.vsmu.sk v časti Ochrana osobných údajov.

Súhlas so zasielaním informácií o novinkách

Označením ikony (grafického symbolu v podobe štvorca) „Súhlas so zasielaním noviniek“ udeľujete Vysokej škole múzických umení v Bratislave, Ventúrska 3, 813 01 Bratislava, IČO: 00397431, (ďalej len „VŠMU“), ako aj Divadelnej fakulte Vysokej školy múzických umení v Bratislave (ďalej len „DF VŠMU“), súhlas so zasielaním informácií o novinkách na Vami poskytnutú adresu elektronickej pošty (e-mailovú adresu), a to na dobu 5 rokov, ktorá začne plynúť dňom udelenia súhlasu. 

Informácie o novinkách obsahujú prehľad o aktuálnych informáciách a novinkách o činnosti VŠMU, resp. DF VŠMU. 

Súhlas môžete kedykoľvek odvolať a zrušiť tak zasielanie informácií o novinkách. Využiť môžete odkaz umiestnený v dolnej časti každej správy obsahujúcej zaslané informácie o novinkách (odkaz je spravidla označený ako „odhlásiť sa“, „zrušiť odber noviniek“ a pod.) alebo nám poslať e-mail na adresa@vsmu.sk. (treba tam dať kontaktnú adresu človeka, ktorý daný úkon bude vedieť zrealizovať, ak nebude systém automatizovaný; ak bude systém automatizovaný, tak tam adresu nedáme žiadnu)

Ďalšie informácie o ochrane osobných údajov sú dostupné na webovom sídle VŠMU – www.vsmu.sk v časti Ochrana osobných údajov.